To nye BIL-spelarar på kretslaget.

Postet av Morten Ferstad den 12. Sep 2018

Hubert og Eli Sofie på ei samling tidligare i år.


For nokon veker siden kom kretslagsuttaket for både J13 og G13 og Bremanger IL fekk med ein spelar i kvar tropp. Det er alltid stor spenning med slike uttak og denne gongen vart det ein gledeleg nyhet for BIL. Hubert Wdodiak vart nemleg uttatt i Sogn og Fjordane sin G13-kretslagstropp og Eli Sofie Seim Skjølberg kom med i J13-troppen.

Begge to vart uttatt på bakgrunn av gode prestasjonar på Nordfjord sine sonelag for G13 og J13. I siste soneturneringa før kretslagsuttaket viste begge to at dei også har scoringsteft, Hubert scorte tre mål for Nordfjord G13 og Eli Sofie noterte seg for to mål for Nordfjord J13 i kampar mot Sunnfjord og Sogn sine sonelag.

Då det er få jentespelarar på Eli Sofie sin alder i Bremanger så både trenar ho med og spelar på Bremanger sitt gode småguttelag med Arek som trenar. No vil ho i tillegg få vidare god matching i lag med dei beste jentespelarane i fylket. I tillegg til kretslagstroppen så er Hubert også komen med i ein 16-mannstropp til eliteturnering i Haugesund der det blir kampar mot solide motstandarar som Viking, Haugesund og Sandnes Ulf.

BIL fotball gratulerer dei uttekne spelarane og ønskjer masse lykke til!!!


Tekst av Johnny Rosø.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.